سال سرمایه‌گذاری برای تولید
امروز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ ۱۶:۲۲

اخبار

حضور دکتر عظیم زاده و دکتر مقدم در دومین جلسه شورای فرهنگی منطقه پنج

۱۰ آبان ۱۴۰۴ ۱۱:۱۶
دومین جلسه شورای فرهنگی منطقه پنج در استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت شمالغرب کشور ، جلسه شورای فرهنگی منطقه پنج با حضور مدیران مراکز صنعتی و روسای روابط عمومی ها روز چهارشنبه 1404/08/07 در اردبیل برگزار شد. 
در این نشست‌ با حضور  جمعی از مدیران عامل و روسای روابط عمومی شرکت های گاز و پخش فرآورده های نفتی چهار استان آذربایجان شرقی ، غربی ، اردبیل و زنجان ، خطوط لوله و مخابرات شمال‌غرب کشور  و  با محوریت ، بررسی اردوهای جهادی ، تشکیل کمیته های ورزشی ، رفاهی برای کارکنان و خانواده های تحت پوشش در قالب  تیم های ورزشی ، والیبال، تیر اندازی، دوچرخه سواری،تنیس روی میز برگزار شد.
دکتر عظیم ضمن تشکر از میزبانی مهندس خدابنده مدیر عامل شرکت گاز استان اردبیل پیشنهاداتی سازنده در جهت افزایش انگیزه ، روحیه ورزشی و سلامت کارکنان بیان نمود.

مهندس خدایی ، رئیس شورای فرهنگی با تایید پیشنهادات مطرح شده ، از طرح تشکیل کمیته ورزشی ، فرهنگی در جهت سلامت جسمی و روانی کارکنان استقبال نموده و این حرکت را گامی در برای ارتقا سلامت دانستند. 
در این نشست تخصصی، پیشنهادات و موضوعات متنوعی در جهت رفاه حال کارکنان مطرح گردید و مقرر شد بصورت کارشناسی بررسی ، در جلسه بعدی واکاوی و به تایید نهایی برسد.

مقرر شد مصوبات شورا توسط دبیران فرهنگی هر منطقه پیگیری شود.

شورای فرهنگی منطقه 5 7
شورای فرهنگی منطقه 5 6
شورای فرهنگی منطقه 5 5
شورای فرهنگی منطقه 5 4
شورای فرهنگی منطقه 5 3
شورای فرهنگی منطقه 5 2

پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت شمالغرب کشور
تعداد بازدید : ۳۰

نظرات بینندگان