سال سرمایه‌گذاری برای تولید
امروز شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ ۲۱:۵۷

اخبار

برگزاری رزمایش با محوریت حفاظت فیزیکی از زیرساخت ها در زمان بحران

۲۹ دی ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵
رزمایش با موضوع حفاظت فیزیکی از زیر ساخت ها در زمان بحران( سرقت) جهت آماده سازی همکاران حراست ( حفاظت فیزیکی) برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت شمالغرب کشور ، بمنظور سنجش میزان آمادگی نیروهای حفاظت فیزیکی ( حراست ) این بهداشت و درمان ، کمیته بحران اقدام به برگزاری رزمایشی با موضوع « حفاظت فیزیکی از زیر ساخت ها در زمان بحران » کرد.

جلسه هماهنگی برای انجام رزمایش با موضوع فوق  در ساعت 9 صبح 29 دی امسال در سالن آموزش پلی کلینیک مرکزی و با حضور مسئولین و کادر حراست این بهداشت و درمان برگزار شد. در این جلسه دکتر مقدم دبیر کمیته بحران با اشاره به هماهنگی های بعمل آمده در جلسه قبلی ، هدف از این رزمایش را بررسی کمبودهای موجود مانند  دوربین ، وسایل حفاظت شخصی و بی سیم عنوان کرد و گفت : افزایش امنیت سایبری بهداشت و درمان از دیگر اهداف انجام این رزمایش است.

شروع رزمایش ساعت 10 صبح بود که با قطع سیستم سخن و بررسی عملکرد پزشکان و همکاران واحد داروخانه در ارائه خدمات با وجود قطعی سیستم سخن صورت گرفت که آن را می توان از دیگر اهداف انجام رزمایش دانست.

دکتر حسینعلی زاده رئیس این بهداشت و درمان در خصوص دلیل عدم خرید دوربین مدار بسته برای ساختمان و محوطه این بهداشت و درمان را موافقت نکردن واحد حراست سازمان بهداشت و درمان  با خرید این تجهیزات عنوان کرد .

وی در خصوص افزایش امنیت سایبری و افزایش امنیت اتاق سایبری نیز راه حل هایی را عنوان کرد.

ایشان با اشاره به نبود آلارم برای واحد حراست گفت : تعبیه آژیر و خرید خط Hot Line برای حفاظت بیشتر ساختمان و افزایش کارآئی واحد حراست باید مد نظر قرار گیرد.

در ادامه  رزمایش ، با انجام سرقت توسط یکی از همکاران آغاز شد با واکنش سریع نیروهای حراست حاضر در صحنه و حین فرار در محوطه حیاط ساختمان پلی کلینیک دستگیر شد.

مورد بعدی انجام سرقت از اتاق یکی از پزشکان بود که در حین انجام جرم ، توسط همکاران حراست حاضر در محل ، وی نیز ناکام ماند.

در ضمن ورود به اتاق  سرور توسط افراد ناشناس و همچنین هک کردن سیستم سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ، با هوشیاری همکاران حراست شناسائی و از خرابکاری وی جلوگیری بعمل آمد.

مرحله بعدی انجام رزمایش ، وقوع آتش سوزی سوری در ساختمان بود که با صدای آلارم آتش سوزی ، همکاران واحدهای اورژانس و آزمایشگاه از خروجی اضطراری ساختمان پلی کلینیک بموقع خارج شدند.

در نهایت در جلسه بررسی اقدامات انجام یافته توسط همکاران حراست ، انفورماتیک و ... تشکیل شد و دکتر مقدم از نحوه عملکرد همکاران اظهار رضایت کرد.

حفاظت18

حفاظت9

حفاظت10

حفاظت11

حفاظت14
حفاظت19
حفاظت12

حفاظت14حفاظت17

حفاظت16
حفاظت8
حفاظت7
حفاظت6
حفاظت5
حفاظت4
حفاظت3
حفاظت2
حفاظت1

پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت شمالغرب کشور
تعداد بازدید : ۱,۳۱۲

نظرات بینندگان